Proces technologiczny

Technologia produkcji naszych karm to klucz naszego sukcesu. Bezpośrednia współpraca z zakładami mięsnymi pozwala nam pozyskiwać składniki najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach. Opracowanie naszego autorskiego procesu sterylizacji w niskich temperaturach sprawiło, że mogliśmy wyeliminować sztuczne, chemiczne dodatki jak konserwanty, stabilizatory, aromaty czy barwniki. Jednocześnie nasze kiełbasy mogą być przechowywane w warunkach pokojowych bez utraty walorów smakowych i jakościowych nawet przez rok od wyprodukowania!
Szczycimy się, że głównym składnikiem wszystkich naszych wyrobów jest dobrej jakości mięso, a dodatki, które stosujemy – jaja, warzywa, czy nasiona – są naturalne i bogate w witaminy i minerały.
Gwarantujemy, że produkowane u nas karmy, zarówno marki własne, jak i te na zlecenie sieci handlowych, dzięki stałemu nadzorowi weterynaryjnemu, spełniają najwyższe standardy.